Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι AlimoDynamics στην κορυφή της Ελλάδας!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι συμμαθητές μας ως Alimodynamics συμμετείχαν στον διαγωνισμό F1 for schools αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και έπαθλα. Η ομάδα μας, έπειτα από την περυσινή της εξαιρετική επίδοση στους 16 των εθνικών τελικών, ξεκίνησε τη δουλειά από νωρίς με αφοσίωση και αποφασιστικότητα (κι εν μέσω διακοπών!) ώστε να επιτύχει τη μεγάλη πρόκληση: την πρόκριση στους διεθνείς τελικούς του Άμπου Ντάμπι!

Με την φετινή τους εμφάνιση στους εθνικούς τελικούς οι συμμαθητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν την 2η θέση που, τελικά, τους εξασφάλισε μια θέση στην παγκόσμια διοργάνωση του F1 for schools. Ταυτόχρονα, αποκόμισαν ποικίλες γνώσεις και πληθώρα βραβείων όπως:
  • Βραβείο Καλύτερης Ομάδας Δημοσίου Σχολείου
  • Βραβείο Καινοτόμου Σκέψης
  • Βραβείο Καλύτερων Ενεργειών Marketing
  • Βραβείο Καλύτερης Χρήσης Εργαλείων Social Media
  • Βραβείο Καλύτερης Μηχανικής Κατασκευής Αυτοκινήτου
Την προσπάθεια των συμμαθητών μας στήριξαν πολλοί χορηγοί, μεταξύ άλλων κι ο Δήμος Αλίμου. Ο δήμαρχος κ. Κονδύλης στάθηκε έμπρακτα, από την πρώτη στιγμή, ένθερμος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας των συμμαθητών μας και του αναλογεί σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας της ομάδας.

Προσεχώς, οι AlimoDynamics σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Alacrity, της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής Αθηνών, θα είναι "ενδεδυμένοι" με την κοινή ονομασία Alacrity Dynamics και προσδοκούμε να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου!





Γιώργος Ν. Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου