Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Gaming News

                  
Του Σταύρου Καλαϊτζή


Αγαπητοί φίλοι gamers. Είχαμε πολλές εξελίξεις στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών τελευταία και θα σας ενημερώσω για τα πιο σημαντικά από αυτά.
Αρχικά αρχίζουν και διαδίδονται φήμες για την κυκλοφορία παιχνιδομηχανών νέας γενιάς και ειδικότερα για το PS4 και φυσικά για το X-BOX 720. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι αυτές οι παιχνιδομηχανές θα κυκλοφορήσουν περίπου το φθινόπωρο με χειμώνα του 2013 όπως επίσης και πολλοί νέοι τίτλοι.


Συνεχίζοντας, το νέο Assassin’s Creed IV ΄Black Flag’ είναι υπό κατασκευή. Το παιχνίδι πρόκειται να λαμβάνει χώρα στις θάλασσες της Καραϊβικής αφού ο νέος assassin είναι ένας πειρατής με το όνομα Edward Kenway (Πατέρας του Heytham Kenway από το AC3). Το καινούριο παιχνίδι θα περιλαμβάνει ταξίδια σε τροπικά νησιά όπως η Τζαμάικα, η Κούβα και οι Μπαχάμες ενώ σίγουρα θα περιλαμβάνει πολλές φοβερές ναυμαχίες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου δηλαδή σε λιγότερο από 8 μήνες. Ελπίζω να είστε όσο ανυπόμονοι όσο εγώ.


Μία αναπάντεχη είδηση ανακοινώθηκε από την εταιρία Square Enix, αφού η κυκλοφορία του νέου Kingdom Hearts 1.5 θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο. Το νέο παιχνίδι θα είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια του Kingdom Hearts 1, ενώ θα περιλαμβάνει στοιχεία και σκηνές από τα παιχνίδια Kingdom Hearts : Chain of Memories, Kingdom Hearts 358/2 days και Kingdom Hearts Final Mix. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέους εχθρούς και όπλα και θα κυκλοφορήσει σε HD.


Στις 12 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο God of War. Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα demo του παιχνιδιού και όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν. Το παιχνίδι αρχίζει αφού ο Άρης είχε κοροϊδέψει τον Kratos άρα περιμένουμε τον Kratos πιο οργισμένο από ποτέ. Είναι ένα παιχνίδι που κανένας πιστός gamer δεν πρέπει να χάσει.
Αυτά ήταν τα νέα προς το παρόν. Για οποιαδήποτε σχόλια ή ιδέες για gaming review μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail: barber.M2@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου