Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

"F1 in Schools" in our School

Σε ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και ίσως τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας σήμερα συμμετέχει το σχολείο μας, εκπροσωπούμενο από την ομάδα AlimoDynamics. Πρόκειται για τον διαγωνισμό F1 in Schools που διοργανώνεται από την F1 με σκοπό να εγείρει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις φυσικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική και τα μαθηματικά, να τους παράσχει γνώσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και τέλος να ενισχύσει κοινωνικές δεξιότητες, όπως η ομαδικότητα και η συνεργασία.

Η AlimoDynamics είναι μία ομάδα που αποτελείται από μαθητές του σχολείου μας από όλες τις τάξεις. Στόχος της είναι να κατασκευάσει μία μικρογραφία αγωνιστικού αυτοκινήτου F1 και να αποσπάσει την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση όσον αφορά στην ταχύτητα, την παρουσίαση της εργασίας και το πορτφόλιο.

Στην προσπάθεια αυτή το σχολείο μας δεν είναι μόνο του. Ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας είναι η χορηγία από το "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" που εξασφαλίσαμε ως η πρώτη ελληνική ομάδα που δήλωσε συμμετοχή για πρώτη φορά.

Θεωρούμε πολύ σημαντική τη δική σας στήριξη για την επιτυχία της ομάδας μας. Ακολουθήστε την AlimoDynamics στο facebook και στο instagram ή στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου