Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Η Εκδρομή μας στη ΖάκυνθοΗ φετινή σχολική χρονιά κάπου εδώ φτάνει στο τέλος της και γυρνώντας πίσω στις αξέχαστες στιγμές της δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε λίγο περισσότερο στις τέσσερις υπέροχες μέρες που περάσαμε στη Ζάκυνθο. Τέσσερις μέρες γεμάτες γέλιο, τραγούδι και χορό -στο πούλμαν, στο ξενοδοχείο, στα γραφικά στενάκια της πόλης της Ζακύνθου, στις εξόδους μας, παντού.

Φυσικά η εκδρομή μας δεν ήταν μόνο αυτά. Είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε και να εντυπωσιαστούμε, καθώς επισκεφτήκαμε το Ναυάγιο, ενημερωθήκαμε για τις θαλάσσιες χελώνες καρέτα-καρέτα και ξεναγηθήκαμε σε ενδιαφέροντα μουσεία. Τέλος, στον δρόμο της επιστροφής περιηγηθήκαμε στην Αρχαία Ολυμπία όπου μαγευτήκαμε άλλη μια φορά από το μεγαλείο του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και της φύσης.Συνολικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εκδρομή και φεύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη χρόνια.
1 σχόλιο:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο να ρυθμίσουν χρέη ή για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να δημιουργήσετε μια όμορφη επιχείρηση; Μπορώ να σας προσφέρω ένα δάνειο που κυμαίνονται από 1.000 € σε 2.500.000 € κάτω από 6 μηνών έως μέγιστο ανάλογα με το ποσό που ζητήθηκε με μια πολύ ενδιαφέρουσα σταθερό ετήσιο επιτόκιο 30 χρόνια. Αν ψάχνετε για ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: justecoudray@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή