Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Dancing to connect 2017

Φέτος, το σχολείο μας έπειτα από κλήρωση, είχε την τιμή να συμμετάσχει μαζί με άλλα 9 σχολεία από την Αθήνα και την Κομοτηνή, στο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών: "Χορεύω, άρα επικοινωνώ" (Dancing to connect).

Μία ομάδα 19 μαθητών εκ των οποίων τα επτά ήταν αγόρια και τα δώδεκα κορίτσια, μέσα σε δέκα ημέρες με την καθοδήγηση από δύο καταρτισμένους χορευτές-χορογράφους, δημιούργησαν μία χορογραφία που παρουσιάστηκε στην μεγάλη σκηνή της Στέγης την Κυριακή 12/3.

Αφού έγινε κλήρωση που καθόρισε τα άτομα που θα συμμετέχουν στην δράση, κάθε μέρα για τέσσερις διδακτικές ώρες, τα παιδιά μαζεύονταν στο γυμναστήριο του σχολείου μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους Σοφία Ιγνατίδου και τους χορογράφους Αντώνη και Ιωάννα. Εκεί, μέσω του αυτοσχεδιασμού των μαθητών, οι χορογράφοι συνέλεξαν υλικό και συνέθεσαν την τελική χορογραφία.

Έπειτα από μία εβδομάδα σκληρής δουλειάς, ήρθε το σαββατοκύριακο που έπρεπε τα παιδιά πλέον να κάνουν της πρόβες τους στην μεγάλη σκηνή. Τη μέρα που όλοι περιμέναμε, τη μέρα της παράστασης, όλα τα παιδιά είχαν μαζευτεί στο καμαρίνι τους στην Στέγη στο οποίο μία μαθήτρια της δράσης, ανέλαβε το μακιγιάζ όλων των μαθητών. Έτσι, στο τέλος, όλα τα κορίτσια παρουσιάστηκαν με ένα μαύρο παντελόνι, μία μαύρη μπλούζα, ένα λευκό πουκάμισο κι αντίστοιχα τα αγόρια με μαύρο παντελόνι, μία μπλούζα σε γήινες αποχρώσεις και ένα μαύρο σακάκι, ενώ όλοι ήταν ξυπόλυτοι όπως τους υπέδειξαν οι χορογράφοι.

Βίντεο (1:20:00 το σχολείο μας)

Η στιγμή πάνω στη σκηνή ήταν μαγική. Άτομα που δεν μιλούσαμε μεταξύ μας, καταφέραμε να συνεργαστούμε χωρίς κανένα πρόβλημα και να δεθούμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία που θα μείνει σίγουρα σε όλους αξέχαστη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πραγματικά τη Καθηγήτριά μας κα Ιγνατίδου Σοφία που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε όλο αυτό, καθώς και τους χορογράφους μας που μας ανέχτηκαν τις μέρες που έπρεπε.

2 σχόλια:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο να ρυθμίσουν χρέη ή για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να δημιουργήσετε μια όμορφη επιχείρηση; Μπορώ να σας προσφέρω ένα δάνειο που κυμαίνονται από 1.000 € σε 2.500.000 € κάτω από 6 μηνών έως μέγιστο ανάλογα με το ποσό που ζητήθηκε με μια πολύ ενδιαφέρουσα σταθερό ετήσιο επιτόκιο 30 χρόνια. Αν ψάχνετε για ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: justecoudray@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας

    Για να υλοποιήσετε τα έργα σας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων δανείων με ένα ευέλικτο σχέδιο αποπληρωμής και ένα προσιτό ετήσιο επιτόκιο για να διευκολύνετε τη ζωή σας. Η προσφορά κυμαίνεται από 1000 € έως 1.000.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς να διστάσετε να υποβάλετε το αίτημα δανείου σας

    Email: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή