Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Kiss FM 92.9


Στα πλαίσια του προγράμματος "Ηλεκτρονική Σχολική Εφημερίδα" η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου μας στις 13/03/2017 επισκέφτηκε τον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM 92.9 με σκοπό να γνωρίσουμε τον τελικά όχι και τόσο μακρινό κόσμο του ραδιοφώνου.

Φτάνοντας στο κτήριο όπου στεγάζεται ο σταθμός, αρχικά ξεναγηθήκαμε στον χώρο και έπειτα είχαμε τη χαρά να μάθουμε μερικά από τα μυστικά του επαγγέλματος από τον ραδιοφωνικό παραγωγό και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του σταθμού κο Γιώργο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος μας έλυσε απορίες για τα κριτήρια επιλογής των ραδιοφωνικών παραγωγών, των τραγουδιών που παίζουν και των φράσεων που χρησιμοποιούν, οι οποίες δεν είναι τυχαίες και επιλέγονται μετά από συστηματικές έρευνες. Στη συνέχεια, μας μίλησε η κα Ελένη Γκρίγκοβιτς, η οποία μας ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας του ειδησεογραφικού ραδιοφωνικού σταθμού Action Fm 104.6. Ύστερα μας δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουμε στη εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού κας Ελένης Νικολάου και να μιλήσουμε στον αέρα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη συμμετοχή μας στην εκπομπή μέσα από το επόμενο βίντεο.


1 σχόλιο:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο να ρυθμίσουν χρέη ή για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να δημιουργήσετε μια όμορφη επιχείρηση; Μπορώ να σας προσφέρω ένα δάνειο που κυμαίνονται από 1.000 € σε 2.500.000 € κάτω από 6 μηνών έως μέγιστο ανάλογα με το ποσό που ζητήθηκε με μια πολύ ενδιαφέρουσα σταθερό ετήσιο επιτόκιο 30 χρόνια. Αν ψάχνετε για ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: justecoudray@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή