Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

CES 2015: Στα Πράγματα με Ίντερνετ στοιχηματίζουν στο Λας Βέγκας

  Η έκθεση CES (Consumer Electronics Show) διεξάγεται τις πρώτες ημέρες κάθε χρόνου στο Λας Βέγκας. Ο εκθεσιακός χώρος καταλαμβάνει επιφάνεια ίση με... 35 γήπεδα ποδοσφαίρου και φιλοξενεί 3.500 επιχειρήσεις τις οποίες αναμένεται να επισκεφθούν 150.000 άνθρωποι.

  Δείτε τα πρώτα εντυπωσιακά εκθέματα στην έκθεση CES 2015.
  1. Adidas smart ball


   Smart Ball είναι μια μπάλα ποδοσφαίρου με ενσωματωμένο αισθητήρα που ανιχνεύει την ταχύτητα, την περιστροφή, τη διαδρομή της μπάλας και το σημείο πρόσπτωσης. Τα δεδομένα του σουτ μεταδίδονται ασύρματα μέσω Bluetooth.
    2. AIR² 
        
                             
  
  To AIR²  ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος πλωτός ομιλητής Bluetooth στο είδος του, καθώς αιωρείται πάνω από τη βάση του.
   3. Estelon Extreme

                                                     
Ένα νέο επαναστατικό μεγάφωνο σε τεράστιο μέγεθος από την Estelon: "Extreme" - ένα ηχείο - γλυπτό  που είναι σε θέση να αναπαράγει την υψηλότερη ποιότητα ήχου, αφού ο ίδιος ο ομιλητής είναι σαν να μην υπάρχει όταν η πηγή αρχίζει να παράγει ήχο.


  4.  Bionic Bird


Σίγουρα, υπήρχουν κάποια συναρπαστικά drones που τα χειριζόμαστε με smartphone στην CES. Για τα χρήματά μας, όμως, το Bionic Bird νικάει πολύ εύκολα τους ανταγωνιστές του ως το πιο cool της παρτίδας. Ξεχάστε στροφεία και έλικες, αυτό το πράγμα μοιάζει με ένα πραγματικό πουλί. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι γάτες προσπαθήσουν να το φάνε ή κυνηγοί να προσπαθήσουν να το καταρρίψουν - το αντικείμενο αυτό  μοιάζει με ένα γνήσιο μικρό πουλί, αντί για ένα τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο παιχνίδι. Να σημειωθεί, το παιχνίδι δεν φαίνεται σαν να είναι το πιο ανθεκτικό τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο παιχνίδι  που έγινε ποτέ (αυτά τα πλαστικά φτερά μοιάζουν με αυτά που θα έσπαγαν σε μια απλή σύγκρουση), όμως είναι τόσο σκληρά που δύσκολα θα σπάσουν ακόμα και σε μια δυνατή πρόσκρουση.

 5.  Withings Activite Pop




 Το Activité Pop  λειτουργεί ως ένα προσιτό tracker γυμναστικής που μπορείτε πραγματικά να τα φοράτε παντού, χωρίς να σας χαλάει  το στιλ. Με εμφάνιση που θυμίζει τα παλιά ρολόγια Swatch που ίσως φορέσατε στην εφηβεία σας, είναι η δεύτερη ωραιότερη εμφάνιση tracker. Ωραιότερo, βέβαια, παραμένει και πιο ακριβό το περσινό Withings Activité, αλλά αυτό θα κάνει μια χαρά για εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν 500 $ σε ένα tracker γυμναστικής.

Πηγή : http://www.coolthings.com/ces-2015/

Χατζόπουλος Δημήτρης
Σαμοθράκης Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου